Autor Wątek: Oko w Oko  (Przeczytany 203211 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Klimek

Odp: Oko w Oko
« Odpowiedź #990 dnia: Października 30, 2019, 13:45:40 pm »
Tylko kiedy ty sie ustawić jak nawet nie ma kiedy ustawić się na piwo z kolegą który mieszka 1km dalej ;)
Czy nie odczuwasz pragnienia wolności każdego dnia? Nie czujesz, jak z każdą godziną pragnienie to staje się silniejsze? Pozwól mu pokierować twoim duchem! Czy wiesz, co robisz, próbując zagłuszyć w sobie ten głos? Wyrzekasz się swojej duszy, wyrzekasz się samego siebie! Nie pozwól, by strach tobą kierował. Uwolnij się! Przejrzyj na oczy! Śniący zbudzi się pewnego dnia, wyzwoli swoich poddanych i strąci niewiernych w najczarniejsze czeluści piekieł! Znikną z tego świata jak nieczystości spłukane przez deszcz. Będą błagać o litość, ale wtedy będzie już dla nich za późno. Wtedy zapłacą cenę. Zapłacą ją własną krwią... i własnym życiem!

Ertix

• Nosferatu
Odp: Oko w Oko
« Odpowiedź #991 dnia: Października 14, 2025, 01:45:53 am »
Nie wiem czego się spodziewam po tym wpisie, ale że nadal tu ktoś może zajrzeć ze względu na sentyment do pojedynków - wbijajcie na discorda, jak się faktycznie zbierze grupa chętnych do stoczenia mini turnieju na starych zasadach to chętnie wam posędziuje - po latach nadal nie przestałem grać, ale raczej hardcorowych pytań nie oczekujcie - chyba że pod wpływem nostalgii mi się jakieś przypomną (Czym jest morgrad to aktualnie pewnie mało kto już pamięta po za największymi fanami pojedynków xD )

PS: A jak wam tęskno do samego Gothica ale już przechodzicie go kolejny raz taśmowo, sięgnijcie do Kronik Myrtany - gwarantuje że nie pożałujecie ^^