Ok, problemy z oddawaniem głosów na dany film skończyły się

Mam inny. Założyłem jakieś 2 lata temu swój profil xilkdsc. Ostatnio ustawiłem nawet, by automatycznie wyświetlało się przy np. komentarzach, że komentarz dodał xilk, a nie xilkdsc. Wszystko ładnie i pięknie, ale pojawił się inny problem. YT co chwila mi wciska, by komentarz był pisany pod moim imieniem i nazwiskiem, jakie podałem tworząc konto YT... To jest naprawdę irytujące, bo w tym momencie muszę znów przestawiać, by pokazywał mnie jako xilk, a nie imię i nazwisko...
Jest jeszcze coś, kwestie subskrybowanych kanałów. Cieszę się, jak dostaję powiadomienie na maila, że doszedł film z danych kanałów, które mnie interesują. Problem jest w czymś innym. Do niedawna wrzucali mi też maile z powiadomieniami o super filmikach z całego YT z danego tygodnia chyba... Dlatego wszedłem w opcję i ustawiłem, ze takich filmików sobie nie życzę.
Był spokój, ale dziś dostałem maila, który mnie załamał. Po pierwsze, pojawił się pod pretekstem "że do subskrybowanego przez ciebie kanału dodano film". Problem w tym, że: a) film ten został dodany 5 dni temu i b) właśnie 5 dni temu dostałem info już o tym filmie. Po drugie, poza informacją o tym filmie, wcisnęli jeszcze 6 filmów, z czego 3 były faktycznie z subskrybowanych przeze mnie kanałów, a 3 pozostałe, to były jakieś popularne gówna...
Jakieś pomysły? Niby mam ustawione, że nie chcę informacji o "popularnych na YT kanałach", a i tak mi to wciskają...