Zdefiniuj pedalskie ciuszki.
1. Rurki
2. Kolorowe spodnie (jak można założyć żółte lub czerwone portki)
3. T-shirty z dużym dekoltem, rozumiem jak laska taki zakłada, ale chłop 

Dokładnie.
Co do rozróżnienia na te slim fity i rurki. Kolega z klasy, niby był przeciwnikiem pedalstwa, z dnia na dzień zaczął chodzić w rurkach. Ale chodzi mi o to, że to były te slim fity z pierwszego zdjęcia od Poli (to i tak to samo). Na luźniejszej lekcji była dyskusja klasowa i żadna dziewczyna nie powiedziała, że to nie są rurki, a "slim fit" tylko pieprzyły, że każdy powinien chodzić jak mu się podoba itd.
Sam chodzę teraz ciągle w bojówkach, czarnych i moro. Te moro są nawet letko zwężane, bo kupione w jakimś rezerwd. Wtedy nie zwracałem na to uwagi, bo to moje pierwsze tego typu spodnie, już robią się krótkie ale na rok pewnie starczą

. (I dresy na co dzień, do upaprania)
I mam od niedawna jakieś takie czarne, proste. Nie wiem czy to dżinsy czy co, ale leżą w szafce na testy.
Do tego t-shirty na krótki i długi rękaw razem. Nie lubię chodzić w koszulach, za chudy na nie jestem. I te kolorowe do bojówek?
Kroje ubrań to rzecz damska. To kobiety powinny się na tym znać, bo... bo tak po prostu jest. Facet walczył, polował, zarabiał, a kobiety rodziły dzieci, gotowały i ładnie wyglądały.
Ale przecież dawniej mężczyźni stroili się bardziej niż kobiety.