Damianero, jak zwykle widzisz jedną stronę medalu. Zarzucasz Poli, że próbuje naginać prawdę, aby wyszło na jej.
Śmieszy mnie to, bo jedyną osobą w dyskusji, która przyjmuje taką strategię, jesteś ty. Wszystko sprowadza się do tego, że na czyiś argument odpowiadasz coraz bardziej spedalonymi fotografiami. Aby wyszło tylko na twoje. Zastanawialbym się czy nie trollujesz aby. 
Wix mam ochotę Cię wyściskać
I bynajmniej nie dlatego, że przyznałeś mi rację, tylko że zauważasz, że "dyskusja" Damiana opiera się na rzetelnym podawaniu informacji niczym gazeta Fakt. SENSACJA, SENSACJA... tylko szkoda, że wyssana z palca. Ale FAKT, powinnam się już przyzwyczaić.
Kamizelki - zależy.
(click to show/hide)
Powiedz Profesorowi Badassowi, że wygląda jak kelner.
Ten przykład mi się podoba niezwykle.
Racją też jest, że trzeba wybrać ubranie pasujące do siebie. < ten argument jakoś Damian skutecznie pomijał, ale dobra skończę, bo miałam go oszczędzić...>
To nie moda koleżko, tylko w łydkach przytyłeś :|
To akurat dziwnym trafem może być niezwykła prawda.
Bo aż mnie korci by pokazać zdjęcie niegooglowe,
a z życia, gdzie facet ma łydę i udo wypracowane na rowerze, a jakoś spodnie slim pasują. Może to kwestia firmy, a może gadania o czymś o czym nie ma się pojęcia.
Aha co do rzeczonego początkowo bloga, który niby przedstawia modę pedalską... to właśnie jest nawet temat o slim i regular. Jakby nasz forumowy piarowiec zainteresował się tym bardziej to wiedziałby, że ten człowiek coś na ten temat wie i nie jest jednostronny. Ale po co ;]
http://mrvintage.pl/2011/11/slim-vs-regular.html