Wiesz jak jest i dlaczego tak jest, po co się rzucać?
Jakby kogoś to interesowało, oprócz senta, to dziś premiera.
Pozdrawiam najlepszy polski portal o grach RPG.
Z najlepszą redakcją i najświeższymi niusami.
Po chuj ten dział?
Pozdrawiam najlepszy polski portal o grach RPG.
Z najlepszą redakcją i najświeższymi niusami.
Jakby kogoś to interesowało, oprócz senta
senta
Po to.
Jakby ten news był, to i tak by się dojebał, bo jest w trakcie internetowej krucjaty przeciwko mnie. Chyba za to, że nie masturbowałem się nad wiedźminem którego uwielbia, ale to w sumie moje zgadywanie, bo wyjaśnić nigdy nie raczył (a pytałem kilka razy). No bo serio, kto normalny robiłby aferę na ten temat już o jedenastej rano? Ale jak chce, niech sobie pisze, jego prawo w końcu. Wkurzać mnie to nie wkurza, ba, raczej przeciwnie - jest mi go szczerze żal, że może nienawidzić kogoś obcego przez internet tak bardzo, by nie tylko ciągle szukać z nim spiny, ale jeszcze przy okazji chamsko uderzać rykoszetem w beliarowi ducha winnego łowcę czy dollana ("redakcja").
W każdym razie pogrywam sobie w tego tormenta od wtorku i choć hype mi mocno opadł po tym, co przez ostatnie pół roku odpierdalało inxile, to jednak gra jest póki co okazuje się całkiem spoko. Parę cięć nadal uważam za źle przeprowadzone i raczej nie sądzę, bym dał jej na koniec 10/10, ale w okolicach tego 8/10 ma szansę się obronić (a nawet wskoczyć na 9, jeśli story będzie dobre). Ducha planescape w każdym razie gdzieś tam czuć.
*wraca do grania, nim wątek zamieni się w kolejny shitfest*