o dziwo właśnie nie, jedzenie poszło całkiem sprawnie, ale to też pewno dlatego że połowa zamiejscowych już się powoli rozjeżdżała. To, że jedliśmy z mikstury też pewno pomogło
Czy się opłacało.. pewno nie, ale chciałem zobaczyć jedno stoisko, zaś dziewczyna miała żal że rok temu była i nic nie kupiła, wiec ostatecznie machnąłem ręką i poszliśmy. Interes zrobiłem taki sobie, bo miałem rację, że w niedzielę wszystko będzie przetrzebione, przez co zresztą przepłaciłem na jednej "okazji" - okazało się, że ludzie tyle towaru wykupili, że te resztki co zostały upychano już dość randomowo na półce, przed czym zresztą przestrzegł mnie opiekun stoiska i kazał upewnić się w kasie, a tam z kolei okazało sie że jest wyższa niż ta, w którą celował opiekun.. Niby i tak było taniej niż normalnie w sklepach, ale niesmak pozostał, zwłaszcza jak dodać cenę biletu (choć z drugiej jakbym biletu nie kupił, to bym nie wiedział co i za ile jest, więc bądź tu człowieku mądry ¯\_(ツ)_/¯). No ale przynajmniej dziewczyna kupiła parę bzdetów oraz podłapaliśmy parę nowych sklepów z ciekawym stuffem, więc moje poświęcenie nie było na marne :p
Zresztą, wykłady i tak mnie nie interesują, więc nie wiem czy będąc trzy dni faktycznie bym coś zyskał, czy tylko zapłacił więcej za wstęp, a zobaczyłbym i tak dokładnie tyle samo, może tylko na lepsze promocje bym trafił (afaik wszystko co fajne i poprawnie oznaczone, rozeszło się w piątek).
I jasne, podrzuć linka jak masz, chętnie spojrzę choćby z czystej ciekawości