Autor Wątek: Monopoly  (Przeczytany 6493 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Adonis

Odp: Monopoly
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 14, 2022, 15:16:45 pm »
Monopoly to gra dzieciństwa, pamiętam jak grałam z rodzicami i jeszcze nie kumałam zbytnio reguł, ale fun był mimo tego
"Z gustami literackimi jest po trosze jak z miłością: zdumiewa nas, co też to inni wybierają"

roogs

Odp: Monopoly
« Odpowiedź #16 dnia: Lipiec 11, 2024, 11:52:56 am »
To zależy od tego, o jaką grę planszową chodzi, ale wydaje się, że mówisz o Monopolu. Monopoly jest jedną z najbardziej kultowych gier planszowych na świecie, znana również jako "Chińczyk zasługuje na swoje własne temat?". Ludzie mają różne opinie na temat Monopoly, niektórzy go kochają, inni go nienawidzą, ale nie sposób zaprzeczyć jego wpływowi i popularności.

Osobiście, jeśli chodzi o Monopoly, moją ulubioną edycją jest klasyczna edycja z lat dwudziestych XX wieku, która ma styl retro i historyczny urok. Jest coś fascynującego w grze planszowej, która odwołuje się do dawnych czasów i klimatu tamtego okresu.

Edycje tematyczne, takie jak Star Wars czy Gamer, dodają nowe warstwy tematyczne do tradycyjnej mechaniki gry, co może być bardzo atrakcyjne dla fanów danego uniwersum lub hobby.

https://samozatrudniony.pl/pakiety-medyczne

Cieszę się, że masz edycję jubileuszową Monopoly i planujesz rozszerzyć swoją kolekcję o inne wersje. Planszówki tematyczne mogą być fantastycznym sposobem na dostosowanie gry do swoich zainteresowań i tworzenie unikalnych doświadczeń podczas gry.

Dziękuję za podzielenie się swoją pasją do Monopoly!

« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2024, 13:43:28 pm wysłana przez roogs »