ok, ja i tak patrzę na to z boku, więc mi to w sumie obojętne
w takim razie moja propozycja: gramy.net.pl
przede wszystkim to nazwa musi być prosta, wpadająca w ucho, nieskomplikowana, łatwa do zapamiętania i przede wszystkim polsko brzmiąca - więc wg mnie zapomnijcie o jakichś dziwnych potworkach, bo nikt wam na taką stronę nie trafi przez chujowe pozycjonowanie po adresie na samym wstępie
Zgadzam się w 80%, bo akurat polska byc nie musi.
No i gramy.net.pl to tez tak jakos malo fajnie brzmi.
Wydaje mi się, że nie szukajmy komplikacji tam gdzie ich jeszcze nie ma, jak serwis będzie rozpoznawalny to nazwać można go będzie nawet najbardziej hipstersko na swiecie. Ewentualnie zdaje sie, ze przy pozycjonowaniu strony mozna dać dobry opis i sprawa załatwiona.
PS. IMO jakkakolwiek będzie nazwa wybrana to reszta powinna to
w miare uszanować i przestać zrzędzić.(nie mylić z brakiem własnego zdania) Bo czytanie przez 4 lata o tym, że dana nazwa jest beznadziejna jest po prostu nudne i w niczym nie pomaga. A gusta są różne i np. w mojej ocenie RPG center złą nazwą nie było jęśli miało dotyczyć portalu RPG (może mało kreatywną, ale nie tak złą by zrzędzić o tym bez konca). W szczególności, że nawet z baznadziejna nazwa jak np. "ojciec 2 dzieci" ( imo beznadziejna, a pan jest informatykiem i relacje dotyczą gier ;o) da się znaleźć odbiorców jeśli treść jest interesująca.
PS2. Będę mieć relacje z zamkniętego turnieju Gwinta, który odbył się wczoraj. Mogę też spróbować ogarnąć artukuł o wersji beta (mom klucza) wraz z turniejem, który był na Pyrkonie i zdobyczną podkładką z MSI ^^