Wpierw chciałbym przeprosić w imieniu swoim i sędziów za tak duże opóźnienie.
Jeszcze na początku GuRt wspomniał, że o wiele bardziej reprezentatywny będzie plebiscyt. Skoro jednak konkurs już wystartował uznałem, że można tak zrobić od następnego razu. W końcu regulamin został napisany i przyklepany, a konkurs wystartował. Dopiero dzisiejsze „szołty” w Zadymionej Knajpie mnie przekonały. Główną nagrodę zgarnąłby autor zdjęcia, która najbardziej podobało się mnie, Sentowi i GuRtowi. Zarówno sędziowie i uczestnicy nie są zawodowymi fotografami, a sam konkurs rozpocząłem z zamysłem, że nawet zdjęcie zrobione ziemniakiem powinno mieć szansę na wygraną.
Dlatego też podium zostanie wyłonione na drodze publicznego plebiscytu. Zdjęcia poszczególnych autorów zostały pogrupowane.
Każdy członek ŚP może oddać 3 głosy o wadze: 3,2 i 1 punktów. Zdobywca największej ilości punktów zwycięży w plebiscycie.
Albumy nie są podpisane. Zachęcamy uczestników do oddawania głosów, jednak nie wolno głosować na swoje prace.
Plebiscyt potrwa tydzień – do 11 czerwca, 23:59.Ze względu na tak spore opóźnienia pula nagród w postaci cyfrowych wersji gier została powiększona. Mam nadzieję, że takie zadośćuczynienie Was zadowoli.
Wzór oddania głosu:
3 punkty - Uczestnik nr X
2 punkty - Uczestnik nr Y
1 punkt - Uczestnik nr Z
Klikając na obrazek można go powiększyć, choć polecam otwierać w osobnych kartach.Uczestnik numer 1
Uczestnik numer 2
Uczestnik numer 3
Uczestnik numer 4
Uczestnik numer 5
Głosujemy w tym temacie.